Nu ko, vēlviena kopā pasēdēšana/patusēšana ir bijusi, prieks bija redzēt visus tos daudzos jaunos cilvēkus, kuri sabrauca, tai skaitā jau mūsu visjaunākais topošais preludes fans, kurš bija ieradies ar mammu Man jau liekas, ka bija pasākums ok žēl, ka beigās tik sāka līt lietus... šeit varētu arī salikt saitus ar kādām labām bildēm utt..
p.s ja kādam tā ZIP pievienošana nesanāk, tad pārliecinies vai Bildes iekš ZIP faila nestāv mapītē. Vajag lai atverot ZIP uzreiz redzamas bildes! Tad viss sanaaks:
lai saprastu, bildeem jaaatrodas piem. --> JAPMEET.zip/IMAGE1
nevis --> JAPMEET.zip/JAPMEET/IMAGE1
Ceru, ka sapratāt.. tāpat variet pievienot bildes arī citos albūmos!!!
es biju tas neģēlis reāli visu laiku mēģināju tevi sadabuut rokā, ganiijos pie tava auto tur stundaam, bet tu nekur neraadiijies Nav jau tik traki patiesiibaa.. pa gabalu skatoties ir ok, tev melnie plastmasi visi tādi drusku elēcīgi-prasītos kādu ķīmiju pārlaist pāri, lai izskatās dzīvelīgāk...
Quote (Dj_Bored)
Eu, tas kursh man pieseejaas kad biju celjaa uz time attack par mana auto "kvalitativo" kraasoshanu nebij kaads no jums?
edy tad redz kaa sanaaca patiesiibaa tie melnie plasmasi nav nemaz plasmasi bet gan metaals un kraasot tam dzhekam vajadzeeja tikai zilo kraasu, un par melno nekas netika runaats bet nu visaa visumaa jaa es nestaaveeju uz vietas visu laiku kautkur vazaajos nebijaam jau sarunaajushi preciizi ka tu naaksi klaat un skatiisies tapeec jau arii bishk mani uz shoka pakeeri
P.S Ja intereseees bildes no pasaakuma veel tad man arii shis tas ir safocheets tikai veel nav nekur saliktas riitdien salikshu netaa tad linku vismaz iedoshu