Pamaniju ka tev pirms tam tuvajaas gaismaas staaveja LED spuldzes, tu ar vinaam kko redzeeji arii vai tikai smukumam, jo es biju ielicis ar 102 diodeem, spiideeja itkaa spilgti, bet talaak par 3 metriem neko neredzeeju
Pamaniju ka tev pirms tam tuvajaas gaismaas staaveja LED spuldzes, tu ar vinaam kko redzeeji arii vai tikai smukumam, jo es biju ielicis ar 102 diodeem, spiideeja itkaa spilgti, bet talaak par 3 metriem neko neredzeeju
A nu ok vienkaarshi kur tu ieliki to bildi ar varaviiksnes diskoteeku tur izskataas ka tuvajaas gaismaas tev staav LED spuuldzes, bet tomeer laikam ksenonlook spuldzes
A nu ok vienkaarshi kur tu ieliki to bildi ar varaviiksnes diskoteeku tur izskataas ka tuvajaas gaismaas tev staav LED spuuldzes, bet tomeer laikam ksenonlook spuldzes
arī ne. man tālās ir dzeltenas parastās, halogēna spuldzes visur
pa ziemu nekas nav īpaši darīts, izņemot rūsas krāšanu arkā un ksenonu ielikšanu tuvajos. tagad, vasaras sezona ir atklāta un lūde atkal ir lejā, jauna lūpa, viss spīd un laistās. rūsa neskaitās
Skaisti izskataas, kas notika ar veco luupu, varbuut pardod vinu?? ja, protams, ir braucuama un pastaasti kur jauno dabuuji?? no kada cita auto piemekleeji? ebajaa tadus priekus neatrast