tad nu iegādājos es,tālajā '08 gada vasarā, savu pirmo personīgo auto. Sanāca iepirkt '95tā gada bb2 prelūdi ar 2.3 dzinēju.,4ws Zaļā krāsā Malachite Green Pearl BG-31P Sagadījās tā,ka man trāpījās prelude ar saucamo facelift salonu(tas kas bez lielā padlakotņika aizmugurē,ar plazmas spido un dzidrajiem lukturiem priekšā).Vēl cruise contr. no ekstrām. Un iepriekšējā saimnieka modifikācijas-izravēts katalizators un koniskais ieplūdnieks(tagad jau likvidēts/atpakaļ uz ctock) Tālāk randomā bildes ar kkādiem aprakstiem
šitā viena no pirmajām bildēm,iegādes dienā.Prieks bij liels
sākumā auto stāvēj uz pabriesmīgiem r17 diskiem, nu pēc skata offroad +pati bilde labi briesmīgi sanakusi. Aimugurē bij 17x235x45,tikai ķērās arkās pa bedrēm Kad biju laimīgi un bezrūpīgi pabraucis kādu laiku,sāku labot pabēdīgo piekari,un vēl visādas mazākas un lielākas bēdas.Jaatzīst ka piekare bij labi pabraukta,dzinejs vietam papuņķains,parējais pa lielam vis ok bij.
te kkāds krašiņš,apdzenam onkas krustojumā.Cieta tikai mana kabata un spārns vēl kkad tika nolikvidēts pilnībā strādājošs 4WS,tag pagultē mētājas,ja kādam vajag PM! vēl teikšu,ka esmu ļoti laimīgs bez tā 4ws,jo pa risēm un šosi vairs nestaipa un pa grunteni pašdriftā ar vairs nemetās, stabilaka un mierīgaka braukšana bez. tā nu pagājušā ziemas sākumā sākas manas nedienas ar h23a2 šālinieku! manas vainas pēc,laicīgi nemainot šāles un neveicot apkopi, lepni salauzu kloķeni .
nu neko ,miza striķī un pagnaļi labot. Ar edy333 sazīmējām pa limpeni uz abiem vienu donor ludi,sagadījās tādā pat krāsā un arī 95tā gada,ar facelift salonu! kāds tika pie donor motora,kāds pie facelift salona,vēl daži pie detaļām pa saldu cenu,kāds pie šķūna lukturiem un saliektiem ričagiem
Tā nu tika sapirkta kaudze ar jaunām daļām,motrs tika salikts! Tā es pārīs mēnēšus pabraukāju!Bet kkas ne tā sanāca ar donorludes bloku, auto skanēja pēc veca dīzeļa-ar bet Tad vasaras sākumā,pirms jāņiem, mans auto ripo ar f20z1 dzinēju(kurš nezin z1ir accord dzinejs ,principa tads pats ka f4). 2.0 dzineja svaps man uz to doto brīdi bija optimalakais variants,kuru es nosaucu arī par pagaidu,kad es kko tālāk izdomāšu es nezinu,bet kkadi sapņi/domas ir Sākuma no 2.3 atstāju kompi, ieplūdes un izplūdes kolektorus. Bet tad sapratu,ka neder tas saķūns nekam bez kkādam programmēšanām un iejaukšanās dzinejā. Tapēc saliku paredzētas daļas tik no 2.3 atstāju vien izplūdi.
Bildē: Majas brauciens pēc dzineja swapa.Edy333 palīdz salapīt saplisušo blīvi,deļ kuras iztecejā viss svaigi salietais antifrīzs un uzkapa temperatūra.p.s.paldies Ežiņ te vēl kkad biju ticis pie sēdinājuma atsperēm h&r (paldies any-marty ).tag izskatās daudz labāk!nav vairs tās lielas atsarpes arkās un rūsa arkās ar vairs tā nekrīt man acīs.cietības ziņā īpašas izmaiņas nejutu.Ieguvu kadus 4cm zemak,bet gribas vel,tapec uz pavasari ir kkadi nolūki šajā lietā
Wheel gap is like a vagina… The more fingers you can fit in there, the worse it is
Ierakstu laboja haribo_lacic - Otrdiena, 04.01.2011, 23:07:28
Šo postu es velētos taka veltīt visiem draudzīgajiem un forsajiem preludistiem,kas sava starpā ir draugi, ir atsaucīgi, palīdzīgi un tādā garā Mana gadījumā, es velētos minet savu foršo draugu,visiem labi zinamo, Edy333. Iepazīts forumos,tad nejauši saspiegots uz satikts dzīvajā Ogrē.Tas bija pāris mēnešus pēc ta, kad sāku dzīvot Ogrē.Tad nu pēc ta bieži ir nacies redzēties..
Daudzkārt saņemta palīdzīga roka, kā arī forši ietiekumu un daudzas lietas pat apgūtas par auto,kopā darot.un ne tikai ap auto.
Kopā ar domubiedriem ir jautrāk vizināties.
Ar 2 vai vairāk prelūdēm ir jautrāk vizinaties pa savu miestu,rajonu vai pagastu, braukt pa ielām,uz veikalu,vasaras peldem,vai garakiem braucieniem.Neizpaliks bez izradīšanās,paspolešanām,pagazēsanām,jautru braukšanu satiksmē un apkartējo uzmanības pieveršanu ar to .Muļķīgi bet jautri
Mazgāt prelūdi – forši. Mazgāt vairākas – vēl foršāk.
Nu ceru,ka jūs sapratāt! kkad pirms sniega sagatavoti ziemas diski un uzsedinati uz svaigam balonmizam
ieskatam: stock 4gen diski.Paldies Ontop par, tā teikt, dāvanu noņemta krāsa,iżvīlētas uz izslīpētas kantis,bija labi pagrauztas, tālāk uzpulēta mala,
tad nokrasoti- biju ieplanojis mazu budžetu,tapēc nevieksmīgi iepirku baloniņkrāsu būvveikalā-nepareizais tonis sanaca,kurš galīgi palika neveiksmīgs uzklajot laku
..bet tas tā galīgi pooo,ziemai un savai praksei galīgi ok . Otreiz krasotu baltus vai melnus,vai vispar neko nečakarētos
p.s. disku bildes uz auto nav
Wheel gap is like a vagina… The more fingers you can fit in there, the worse it is
Mees tiesaam taa arii izdariijaam.... Pietam taas bija H&R haribo likaas tomeer pa augstu;) un viss sanaaca kaa iecereets, tgd auto raapo pa asfaltu!;)
mieru,tikai mieru prieksa pasedinata tik par kaadiem 2-3 cm ( taa liekas) veel prasaas Buus kas vairaak padariits,buus report Wheel gap is like a vagina… The more fingers you can fit in there, the worse it is