Tātad savā īpašumā nesen iegādājos Prelude V, iepriekš nekāda darīšana ar viņām nav bijusi, visu laiku bija tik Honda civic, bet patīk man tās V ludes, atradu un paņēmu. motors 2.0i Šodien uz ātro sabildēju ar telefonu Plāns sekojoš, gribu uztaisīt black edition, līdzīgi kā es to izdarīju ar savu civic, lūk photo
Primārais, ko vajadzētu izdarīt, ir nomainīt eļļas, zobsiksnu.. Kā arī jāatrod maģis labāks, itkā ir, bet vajag, lai lasa vismaz mp3.
Bet uz pavasari ir plānojums, nosēdināt un uzlikt citus diskus. Varbūt, kāds var padalīties,cik sarežģīti ir atsperes Ludēm V nomainīt un pārējās lietas, ko vajadzētu zināt par viņam. Paldies
Veco sivēnu redzēju pirms pāris nedēļām Rīgā Olimpijā!
Varbūt, kāds var padalīties,cik sarežģīti ir atsperes Ludēm V nomainīt un pārējās lietas, ko vajadzētu zināt par viņam. Paldies
nekas sarežģīts nav, viens to var izdarīt aptuveni 3h bez pieredzes, divatā daudz ātrāk. Ko tur zināt, nepērc ķīniešus un būs gerai.
Bija HP4 nu jau Audi b5
šī prelude reiz piederēja kādam hondaclub.lv foruma lietotājam Pirmkums labs, lai viss izdodas
Varbut,ir kada vesture saglabajusies par sho auto ieksh hondaclub.lv? zinatu,kas un kaa..
Paldies.
Pievienots (09.12.2011, 01:04:50) --------------------------------------------- Gribēju paintresēties,ka V ludēm ir ar apgaismojumu salonā, intresē, vai vajag deg kkadam apgaismojumam uz logu atvēršanas pogām? kā arī uz avārijas gaismu signālam, vai arī viņiem nav jādeg..?
Gribēju paintresēties,ka V ludēm ir ar apgaismojumu salonā, intresē, vai vajag deg kkadam apgaismojumam uz logu atvēršanas pogām? kā arī uz avārijas gaismu signālam, vai arī viņiem nav jādeg..?
Nemāku pateikt, kā ir ar avārijas gaismas slēdzi, jo man arī viņš nedeg, bet loga pac. poga šofera durvīs apgaismojas ar 1 lampiņu - uzraksts AUTO. Pieņemu, ka avārijas gaismas slēdzim ir jādeg, jo viņa ņemās ārā kopā ar visu pulksteni...
98. 5gen. 2.0i
2L ludeem,deg benziina lampinja? vnk man ir gandriiz uz Emty bultinja,bet nekas nedeg? .. kaa arii, ja lampa svīsts viena, tad viņai kkur tiek gaiss iekšā ja? Kā to var labot? Paldies.
Prezidents, Spuldze noteikt izdegusi, vai vispār nav... tas ir izņemta ārā.
Baigais čakars attaisīt vaļā to spidometru un pastīties?.. varbūt kāds var izpalīdzēt ar to padarīšanu
Pievienots (23.01.2012, 17:52:30) --------------------------------------------- Šodien skatos,ka nedeg tuvās gaismas šofera pusē,domāju izdegusi, bet nekā nomainīju, tā pat neiet, a tālās dega abas. Skatos,ka kontakts kko čakarējas, pakustinot vadu deg, un tad atkal nedeg. Un tagad tālās arī nedeg. vienīgi gabarīti.. Kāda varbūt līdzīgi ir bijis un zin ko darīt, šodien kko čakarēju, bet nu pirksti salst baigi, varbūt pie kāda var piebraukt un man izpalīdzēt
Ir tā,ka tikko čakarēju, gabarīti, kad ieslēdz gaismas visu laiku deg, kā arī izslēdzas, kad izslēdz gaismas. Bet tuvās tālās vairs nē, kustinot tos vadus, kko dažreiz iedegās,bet abas kvēlo vienādi , gan tuvās gan tālās kopā,lai gan ieslēgti ir tikai tuvie.. psc neko nesaprotu, kas tas pa gļuku... varbūt kāds var palīdzēt.