Hei.. Atkal tuvojas aktiivaa sezona un vajag aktiivas darbarokas, pasaakumu un kluba dziives organizeeshanai.. jaasakaarto veldes sastaavs, jo daudzi vairs nav "preludisti".. ir interesenti iesaistiities PreludeKluba darbaa bik nopietnaak? Pashi jau vien organizeesim visus pasaakumus, lai vasara nav garlaiciiga....
Interesentus luudzu atsaukties!!! Latvijas Honda Prelude Klubs Valdes priekšsēdētājs
devil_666, maardzarii, SUPER!!! Paldies! Jaunnedeelj vai aiznākamnedē'j uztaisiihsu mazu savākšanos... Latvijas Honda Prelude Klubs Valdes priekšsēdētājs
jaunnedeelj 4dien liidz pl 15.00 vai 5dien peec 16:00.. kad labaak der? veel kaads ir kas girbeetu buut Valdee un paliidzeet ar organizeešanu utt..?
Latvijas Honda Prelude Klubs Valdes priekšsēdētājs
themarchello, Es labprāt palīdzētu, bet man gribētos zināt, cik daudz laika tas prasa, pa vasaru neesmu tik aizņemts, bet uz Ziemu, pavasari man brīva laika praktiski nav... :/
Bigal, nav taa ka baigi daudz laika aiznjem.. tas tik tad, ja kko domaajam uzrikot.. tad vajag vnk darbarokas.. kaut cilveeki ar kuriem parunaat lai raisiitos idejas kaa pasaakumu riikot labaak.. liidz shim pats ar visu tiku galaa.. ar tiiri simbolisku palidziibu... ja gribam bik augstaaku liimeni pasaakumiem.. vajag veel kaadu kas paaris reizes vasaras sezonaa atbrauc paliigaa padomaat... Latvijas Honda Prelude Klubs Valdes priekšsēdētājs