vajag konkereetu taami par izlietojumu jo es par cik esmu gimenes cilveeks nevaru maksaat par kko ko reaali nesataustu.. nekaa personiga! par tiem numura palikniem nedomaju ka vajadzeeja taisiit visiem (pec teiktaa sapratu ka uztaisiija visiem ari tie kuri nebija neko maksaajushi) drusku naudas izniekoshana sanaaca... (personigais viedoklis)
domaju biedru naudas izlietojums japarskata, jo nauda ka Jus visi zinaat nekriit no gaisa..
meriks un melnais, Tāme varētu būt 2011. gada pasākumu plāns? Līdz šim pagājušajā gadā esam piedalījušies CIK pasākumos?
2011 gadā paredzētie pasākumi:
Forsāža Autoklubu Sporta Spēles - 80 - 100ls Autoklubu Pientbola turnīrs - 40-60 Ls Orientēšanās pasākumi - 40 ls Autoklubu bowlings - 40 ls x2 Autoklubu kartinga turnīrs - 50 - 70 ls [u.c. kurus es vēl nezinu...] + Preludeklubs.lv plāno vismaz 2vus Pirts pasākumus (telpu īre) - 2x100 Ls + SWDBANK konta apkalpšana 2.5Ls x 12 = rupji 30ls +Uzlīmu izgatavoshana, šad tad tomēr Jaunajiem kluba biedriem uzlīmītes gribas. +Vizītkartes ar iet uz beigaam, kluba popularizēšanai.. +Varetu visiem T-kreklus uztaisiiit, nevis tikai "izredzētajiem"
iesākumam pietiekmi? reku ir tā nauda vajadzīga.. aktivitātei. kluba dzivei. Kopā bruaksim un tusēsim ar citiem autoklubiem, piedalīsimies rīkotajos pasākumos. un paši šo to uzrīkosim, tad pat varētu sanākt kkas ne tikai ar "-" zīmi, bet arī kkādi ienākumi ZIEDOJUMU veidā...
p.s. Jums jau vairākas reizes šī shēma stāstīta un rādīta...
Jūsu jautājums: "Kapēc man jāmaksā, ja nekas nenotiek?" Apgriez otrādāk: "Nekas nenotiek, jo nav naudas"...
Latvijas Honda Prelude Klubs Valdes priekšsēdētājs
Par pagājušo gadu-cik kur kādas naudas gājušas-māaslapas uztuēšanas, konti utt...... ir kādas atskaites?gads drīz uz beigām... kā nslēgs tā arī iesāks... mums tač ir tiesības zināt visu? nekā personīga , PEACE
No kluba konta apmaksāti sekojoši rēķini 2009 gadā.
IZMAKSU POZĪCIJAS 2009. GADĀ.
1. 2.50 Ls x 12 mēneši BANKAS KOMISIJAS MAKSA = 30 Ls 2. Parāda atmaksa par 2009. gadu (Māris Melders [par karoga izgatavošanu]) = 70 Ls 3. SIA ADVERTEX (vizītkartes 200 gb.) = 14 Ls 4. SIA MOREIN (10x uzlīmju komplekti) = 60.50 Ls 5. SIA MOREIN (36 Nr palikņu izgatavošana) = 64.47 Ls
šobrīd kontā +33,57 Ls
konta pārskatu esmu izprintējis, bet tā satur Jūsu Pers. kodus, tādēļ sheit mājaslapaa neparādīsies.. bet ja ir vēlme apskatīt. Jebkurā laikā T-47.
Atgādinu to, ka 21% no mūsu biedru naudām oficealajā naudā aiziet mūsu valstij PVN veidā! Tāpar arī reālā biedru naudas summa sanāk 40 ls - 21%. jo to mēs zaudējam visos rēķinos!
takā spriediet paši, cik labas cenas esmu dabūjis visam, kas ir pasūtīts un cik liela ir reālā biedru nauda, kuru Mēs varam izmantot! un pa 33 Ls es pasākumu 2. JANV. nevarēsu uzorganizēt nu nekādi.. un arī atlaides turpmāk dalībai kopīgos pasākumos piemērošu TIKAI tiem, kuri visu ir samaksājuši, nevis tika uzskata sevi par biedriem.. ar īpašām nemaksāšanas privilēģijām!
p.s. Dažs labs atkal ir aizkaitināts, Dari ko gribi, tāpat Jums slitki... dareit tad paši.. esmu lūdzis palīdzību.. un tas viss tā arii paliek "tikai vārdu formā", kad reāli kkas jādara, tad visiem citas darīšanas, darbs, sieva, bērni, krīze....
Ja gribam attīstīt klubu... tad to daram, ja nē... nu tad kāda jēga? čatojam un labojam arkas...
Par pagājušo gadu-cik kur kādas naudas gājušas-māaslapas uztuēšanas, konti utt...... ir kādas atskaites?gads drīz uz beigām... kā nslēgs tā arī iesāks... mums tač ir tiesības zināt visu? nekā personīga , PEACE smile
Atbilde edy333, par mājaslapas uzturēšanu un domeina vārdu jau 3 gadus maksāju es no privātā konta + Admin izmaksas es ar tīri uz entuziasma principa.. tas ir mans ieguldījums + maksāju biedru naudas tāpat kā Jūs! Tikai nevis parāda veidā par AIZVADĪTO GADU, bet gan par NĀKOŠO! Tapēc arī es jūs mudinu maksāt savlaiciigi, jo sanāk ka samaksājušo biedru nauda Mums visiem nopērk palikņus un uzlīmes.. nemaksātāji ļoti labi iekārtojušies.. diezgan negodīgi, ne?
Lūdzu visiem biedriem samaksāt Biedru naudu 15 ls/apmērā par 2011 gada sezonu līdz jūnijam.
Latvijas Honda Prelude Klubs Reg.Nr 40008129753 KONTS: LV02HABA0551021838852 Summa: 15 lati Ar norādi: "Biedra nauda par 2011. gadu"
To naudinu kas tiks saņemta līdz sezonas atklāšanai varēsim izmantot lai segtu kādas no pasākuma izmaksām. ja aktivitāte būs mazāka, tad sanāks dārgaka dalība Atklašanas pasākumā!
Ja kādi jautajumi, droši zvani 29638884.